BUILDING COLOURS © 2016 |  DISCLAIMER | ALGEMENE VOORWAARDEN | ARTDUSTRIES

+31 6 466 151 80

verkoop@buildingcolours.nl

KvK 17198997

Building Colours Interiors

Ooipoortstraat 15

6981 DS  Doesburg

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag

van 10.00 - 17.00 uur

dymph

Dymph König

Maak kennis met Dymph König; de creatieve duizendpoot achter Building Colours

 

Mijn opa was aannemer en restaureerde vele monumenten. Dat heeft mijn liefde voor mooie gebouwen, authentieke materialen, historische kleuren en inrichting al op jonge leeftijd aangewakkerd.

 

Qua kleuren laat ik me graag inspireren door de natuur. De verbinding van binnen met buiten wordt altijd zichtbaar in mijn interieurontwerp. Voor mij is het heel belangrijk dat elke opdrachtgever zijn eigen levensstijl herkent in het door Building Colours ontworpen interieur. Geen enkel interieurontwerp van mijn hand is hetzelfde omdat ook geen enkele opdrachtgever hetzelfde is.

 

Na mijn hotelmanagement opleiding heb ik 15 jaar met veel plezier, diverse leidinggevende functies vervuld in hotellerie en detailhandel. Daarbij heb ik me ook beziggehouden met inrichting en styling. Om mij volledig op mijn passie te kunnen richten heb ik in 2006 Building Colours opgericht.

 

Inmiddels heb ik een grote diversiteit van panden ingericht. Van complete hotels tot scholen, van woonboerderijen tot monumentale panden, van woonhuizen tot nieuwbouw projecten.

 

Ik zorg ervoor dat u zich echt thuisvoelt in uw nieuwe interieur en trots kunt zijn op het eindresultaat.